Slide background
Strategie ontwikkeling en groeistrategiën
Slide background
Leiderschap en competentie management
Slide background
Change management, begeleiding en coaching bij bedrijfsoverdracht
Centraal in onze aanpak staat de aandacht voor bedrijfscultuur, het menselijk kapitaal en de ontwikkelbaarheid ervan.
Dit zijn essentiële voorwaarden voor een succesvolle organisatie, groeitraject of bedrijfsoverdracht.
Strategie ontwikkeling en groeistrategiën
 

Bij het strategische luik wordt voornamelijk gewerkt rond strategie ontwikkeling, disruptive technologieën en groeistrategieën.
Klassieke instrumenten als SWOT analyse, mind mapping en appreciative inquiry technieken kunnen hierbij worden gebruikt, maar ook Business Model Canvas en scenario planning behoren het instrumentarium voor strategieontwikkeling.
De methode voor strategie ontwikkeling wordt telkens in overleg met de klant gekozen.

Leiderschap en competentie management
Onze bedrijfscontext wordt gekenmerkt door steeds snellere verandering en dat heeft een directe impact op het gewenste leiderschap(stijl).
Ook de verschillende groeifasen van een bedrijf vragen telkens een ander type leiderschap, of op zijn minst een duidelijke ontwikkeling van het top management.
Vamat consulting is associated partner van de Human Mobility Group en biedt diensten rond talent management, employability, assessment en coaching van teams. Deze samenwerking laat toe een zeer uitgebreid instrumentarium ter beschikking te stellen. in dit kader wordt zowel met kleinere bedrijven als grote concerns samengewerkt ( BAM, ABN Amro, Siemens, …).
Change management, begeleiding en coaching bij bedrijfsoverdracht
Het derde luik heet change management, waarbij veranderingstrajecten en competence management, coaching en training op maat aangeboden worden. Vamat Consulting richt zich meer en meer op het begeleiden van bedrijfsoverdrachten, al dan niet binnen familiaal verband.
Vamat Consulting is erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Onze diensten worden in dit kader deels door het Agentschap Ondernemen terugbetaald!